divendres, 12 de març del 2010

2on SOPAR DE REAGRUPAMENT MATARÓ ...


El proper dijous, "Reagrupament-Mataró" organitza el seu segon sopar al Restaurant "Caminetto". Aquesta vegada, compta amb l' assistència del filòleg, historiador i membre de la Comissió de la Dignitat, Toni Strubell, que parlarà de les eleccions decissives del 2010.

El convidat es autor de diversos llibres: “Sunyol, l’altre President afusellat", amb Carles Llorens i Josep Maria Solé Sabaté, l' assaig “El cansament del catalanisme” i una biografia: “Josep Roca i Ferreras i l’origen del nacionalisme d’esquerres”. Ha estat coautor d’una guia de Catalunya publicada en anglès i ha participat en el llibre col.lectiu “L’autoestima dels catalans. Un valor a recuperar” i “Les mentides del PP”.

Darrerament va publicar “Un català entre bascos” i més recentment “El moment de dir prou. La manifesta incompabilitat amb Espanya”, prologat per Francesco Cossiga, que ha estat publicat en castellà emb el títol de "Hasta aquí hemos llegado. Claves para entender el hartazgo de Catalunya con España".

En aquest darrer assaig, Strubell denuncia la flagrant anormalitat en què viu la nació catalana i l' inacceptable tracte que rep de l'Estat Espanyol, essent del tot necessari que l'independentisme democràtic organitzi una candidatura plural, amb l' objectiu d'obtenir el major nombre de diputats per a promoure una declaració unilateral d' independència des del mateix Parlament de Catalunya.


No hi falteu !

2 comentaris:

  1. HI FALTA UN 0 EN EL COMPTE, ÉS ----.0007.----

    ResponElimina
  2. que no serveixi d'excusa per no venir, i molt menys per no pagar

    ResponElimina