dimecres, 3 de març del 2010

PROSTíBULS I PENSIONS


Darrerament la nostra ciutat ha sortit als mitjans pel tema de la prostitució, primerament es va parlar de les xarxes il.legals que operaven a la zona, especificant-ne els seus llocs d’ubicació i els països d’origen i ara està obert el tema de la instal.lació d’un prostíbul als afores de Mataró i l’acció de l’Ajuntament per intentar evitar-ho.

Aquestes qüestions, d’altres que sovint llegim a la premsa,com els problemes que ha tingut l’alcalde de la Jonquera o l’escàndol de la prostitució al carrer aquest estiu a Barcelona, juntament amb el que podem veure cada dia de l’any a les carreteres de Catalunya fan pensar que potser ja és hora de tractar el tema de la prostitució de manera recional, oberta i directa per trobar-hi solucions.

Un cop vist que la no legalització de l’activitat no ha servit per a eliminar-la, cal pensar que el més lògic seria regular-la de manera legal a fi i efecte que les persones que s’hi dediquen ho puguin fer amb la mateixa dignitat que es realitzan els altres oficis. Cal que la prostitució sigui reconeguda com una ocupació legal i estigui sotmesa a les mateixes inspeccions i obligacions que la resta de negocis.

Però una vegada més podem constatar la impossibilitat que des del nostre Parlament tenim per donar solucions els problemes del territori i que les gesticulacions dels nostres polítics només amaguen la seva manca de poder real, que atura el progrés de Catalunya i que ells s’entossudeixen a tapar.

Esperem que quan siguem independents i el nostre Parlament pugui decidir en tot, serem conseqüents i legalitzarem el negoci del sexe, fent que els seus treballadors i treballadores també contribueixin, com tots, el pagament de les pensions dels jubilats.

Rosa Guanyabens

1 comentari:

  1. esperem que aconseguim la fita d'un país ple amb capacitat de legislar i poder ésser capdavanters també en temes com aquest, de manera que es possibiliti un tracte més just per a les persones afectades, així com una regulazió adequada

    ResponElimina