dilluns, 11 d’octubre del 2010

Reagrupament obre seu a Mataró

El partit fa una crida a la responsabilitat dels catalans per aconseguir la independència

per Redacció El Tot Mataró

Reagrupament ja és a Mataró de totes totes. Després que els darrers mesos ja hagués organitzat algun acte de partit, així com participat activament en plataformes com ‘Mataró Decideix’ o ‘Mataró per la Independència’, el partit de Joan Carretero ja té seu electoral a la capital del Maresme. És al Carrer de Sant Joaquim, curiosament ben a la vora del local d’un altre partit, ICV-EUiA. La inauguració de la seu es va celebrar divendres passat amb un acte polític a la Plaça de Santa Anna on la número dos de Reagrupament, Rut Carandell, i l’Alcalde d’Arenys de Munt, Carles Móra, van escortar Eva Rumí, erigida en coordinadora local del partit independentista.

Reagrupament es va presentar amb una crida a la responsabilitat dels catalans sobre el marc polític i les possibilitats d’obtenir la independència. En el seu parlament Rut Carandell va explicar que: "els catalans assumim la responsabilitat de la situació, els catalans som els únics responsables de l’actual estat de submissió i de dependència, de tot aquest estat de coses”, va dir, per afegir que “només en sortirem quan els catalans decidim sortir-nos-en, tot depèn de nosaltres”. Móra va recordar que Espanya “ens treu cada any més del 10 per cent del fruit del nostre esforços, 22.000 milions de euros anuals que en tot cas necessitem cada cop més a casa nostra”. La prioritat nacional de la independència és la marca de la casa de Reagrupament.

Copa de cava i sopar
Reagrupament, que en principi es presenta com un partit d’estricte àmbit nacional pel que descarta a priori presentar-se a les eleccions municipals, va convocar a militants i simpatitzants a la Plaça de Santa Anna, per després inaugurar amb una copa de cava la seu electoral i, finalment, anar a sopar amb la presència de la Rut Carandell i la candidata número 3 per la llista de Barcelona, la Montserrat Tudela.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada