dimecres, 29 de setembre del 2010

Carles Móra, Montse Tudela i Àngel Font varen presentar Reagrupament a Argentona


Ahir dia 28 de setembre a les 19,30 hores va tenir lloc al Saló de Pedra de l’Ajuntament d’Argentona la presentació de Reagrupament.

De la mà de l’Agrupació Local de Mataró, que també compren les poblacions d’Argentona, Dosrius, Orrius, Cabrera i Llavaneres, va tenir lloc la presentació de l’Associació Reagrupament Independentista al Saló de Pedra de l’antic Ajuntament d’Argentona.

Varen intervenir: Àngel Font, tresorer de l’Associació, Montse Tudela candidata numero 3 per la circumscripció de Barcelona i en Carles Móra, candidat número dos per Barcelona. En el transcurs de l’acte els interventors van desenvolupar els eixos principals del programa de Reagrupament Independentista: Independència i regeneració política i democràtica. Dos grans objectius que es poden aconseguir amb una bona dosi de treball, responsabilitat i honestedat

L’acte, que es va allargar fins a les 10 del vespre, va servir per presentar a tots els assistents l’Associació. A continuació es va produir un animat debat en el que els assistents varen poder fer preguntes als ponents i demanar concrecions de molts dels aspectes explicats.

Aquí teniu algunes fotografies més:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada