dilluns, 27 de setembre del 2010

Reagrupament es prepara per dur la campanya de les autonòmiques a Mataró

La formació independentista centrarà els seus esforços en arribar al Parlament i descarta presentar-se a nivell municipal

per J. Vives (www.capgros.com)

Reagrupament.cat farà campanya per les eleccions autonòmiques a Mataró. L’agrupació ha llogat un local electoral al carrer Sant Joaquim des d’on es coordinaran les activitats de campanya. Tot i que ja fa un any i mig que Reagrupament funciona a nivell local i comarcal, és a partir d’aquest setembre quan s’incrementaran les activitats, amb la vista posada a les eleccions del proper 28 de novembre. Així, el proper 8 d’octubre, coincidint amb la inauguració del local electoral, està previst un acte a la ciutat que comptarà amb la presència dels números 1 i 2 de la llista per Barcelona, Rut Carandell i l’arenyenc Carles Mora.

A Mataró, Reagrupament compta amb una cinquantena d’associats de diferents procedències, des d’ERC fins la CUP. Aquest és el cas de la seva coordinadora local, Eva Rumí, que a les passades municipals va formar part de la llista de la CUP a Mataró. La formació també aglutina membres que no provenen de cap formació, com és el cas de Pere Soler, responsable de comunicació i secretari de l’executiva del Maresme. Soler destaca la feina que Reagrupament ja ha estat fent el darrer any i mig tant a Mataró com a la comarca, on la formació compta amb uns 200 membres. La idea, explica Soler, és la d’intensificar aquestes activitats de cara a la campanya electoral per poder arribar al Parlament.

Sense plantejament municipalista
La formació es presenta per aconseguir representació parlamentària que li permeti avançar en la creació d’un marc per a la independència de Catalunya. Soler afegeix que tot i l’existència de les seccions locals, Reagrupament no té ara per ara un plantejament municipalista i descarta la possibilitat d’una llista de cara a les eleccions municipals del 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada