divendres, 19 de febrer del 2010

BENVINGUTS AL NOU BLOG DE REAGRUPAMENT MATARO



Estrenem amb molta il.lusió el blog de Reagrupament de Mataró.

El nostre gran objectiu és que aquest blog esdevingui un lloc de trobada per tots aquells que volem la independència del nostre país i un lloc per expressar obertament les nostres opinions i deixar el nostres comentaris, així com també, poder anunciar-vos totes les activitats, noticies i actes de Reagrupament, en especial, aquelles que es realitzin a Mataró.

Volem remarcar la importància de fer arribar el missatge de Reagrupament (Estat propi per a Catalunya i regeneració de la política catalana) al màxim nombre de persones, fent ús de tots els mitjans possibles, els tradicionals i les noves tecnologies de la informació i la comunicació, com per exemple aquest mateix espai, que ara estrenem. Us volem animar a participar i fer d'aquest blog una eina per difondre i poder compartir el missatge de què tots volem viure en un estat independent.

Volem comptar amb la teva col.laboració!
Visca la Terra !!

Reagrupament Mataró

1 comentari:

  1. Hola!

    No us vull enganyar, sóc una votant convergent, però com estic farta que des de Solidaritat m'insultin us vull passar aquest vídeo on es veu com l'actriu Maria Lapiedra, fitxatge de Laporta, va cantant a la selecció espanyola...

    http://www.youtube.com/watch?v=7qMTSk5_yGM

    A veure si us serveix per alguna cosa i sort!!

    ResponElimina