dimarts, 23 de febrer del 2010

ADHESIÓ A LA PLATAFORMA MATARÓ DECIDEIX

L’executiva local de Reagrupament reunida el passat dijous 18 de febrer va decidir donar suport a la consulta popular per a la independència de Catalunya que es vol fer a la capital del Maresme, a Mataró. Així doncs, Reagrupament Mataró ha decidit unànimement adherir-se com a entitat de suport a la Plataforma Mataró Decideix, responsable de la realització del referèndum popular.

Al mateix temps, la secció local de Reagrupament insta a tots els seus associats a participar activament en l’organització de la consulta a títol individual, per tal de respectar les voluntats de la Plataforma que promou que el referèndum sigui organitzat únicament a través de la societat civil.

Reagrupament Mataró restarà així doncs al servei de les voluntats de la Plataforma Mataró Decideix en tot moment. La secció local va decidir donar suport a la iniciativa de consulta popular ja que aquesta encaixa plenament amb els dos eixos programàtics de Reagrupament: la regeneració democràtica, a través de les consultes populars com a màxima eina d'expressió democràtica, i de la mateixa voluntat d’independència que es respira en totes les consultes realitzades al llarg de tot el territori català.

Reagrupament Mataró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada