dimarts, 13 de setembre de 2011

Reagrupament Mataró dona suport a somescola.cat

Des de l’entitat independentista celebrem que la majoria del consistori mataroní aposti clarament per la defensa de la immersió lingüística en Català

Talment recordem que només la independència pot salvar definitivament el català

La llengua és el bé més preuat que pot tenir tota nació. Per aquesta raó des de la secció local de Reagrupament hem decidit adherir-nos al manifest de Som Escola en defensa a la immersió lingüística en català, promogut per una trentena d’entitats cíviques, culturals i de tot l’àmbit educatiu català.

Reagrupament Mataró sempre restarà al servei de la llengua catalana, històrica i pròpia de Catalunya. Per refermar el nostre suport a l’escola catalana des de la secció local independentista varem assistir ahir dilluns 12 de setembre a la concentració convocada per somescola.cat i on es va llegir el manifest sorgit arran de la sentencia del Tribunal Suprem espanyol que gosa qüestionar el paper del català com a llengua vehicular de l’ensenyament a Catalunya.

Finalment des de Reagrupament Mataró celebrem que la majoria dels regidors i partits del consistori mataroní apostin clarament per la defensa de la immersió lingüística. Al mateix moment però, volem recordar a tots els partits polítics locals que només amb la independència la llengua catalana podrà ser salvada definitivament. Per tant, encoratgem a aquestes seccions locals a treballar decididament, conjuntament amb les respectives executives nacionals, cap a la constitució d’un estat català que permeti solucionar els problemes socials, econòmics i lingüístics que pateix el poble català.

Reagrupament Mataró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada