dimecres, 7 de setembre del 2011

Actes de Reagrupament per la diada nacional de Catalunya a Mataró


Dissabte 10 de setembre es realitza la II Marxa de torxes per la independència. Reagrupament Mataró hi col·labora conjuntament amb altres partits polítics i entitats amb Mataró per la Independència, entitat organitzadora. Enguany la marxa és el dia 10 a les 21h del vespre a la Plaça Santa Anna. A partir d'una hora abans ja es podran comprar els tiquets de les torxes. El recorregut consta d’una caminada pel centre històric de la ciutat. Començarà i finalitzarà a la mateixa Plaça Santa Anna. A continuació es procedirà a la lectura del manifest, l'actuació dels grups de música: La Traca i Dabucabuc i sopar al carrer per 10 € (no cal fer reserva prèvia). Qualsevol persona que vulgui col·laborar en la preparació de l'acte pot personar-se a la plaça Santa Anna a partir de les 6 de la tarda a la parada informativa de Mataró per la Independència.

Diumenge 11 de setembre hi ha la ofrena floral a la plaça de Rafael Casanova, a partir de les 10:30. Reagrupament Mataró ens adherim al manifest de Mataró per la Independència.

Dilluns 12 de setembre Reagrupament s’afegeix a la crida de Somescola.cat en defensa de la immersió lingüística en català i per aquesta raó ens concentrarem davant de l’ajuntament a les 19:00 hores del vespre

Salutacions.

Reagrupament Mataró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada