dijous, 3 de juny del 2010

Reagrupament ajuda econòmicament a Mataró Decideix.

Reagrupament Mataró sortejarà un quadre de l’artista Pere Màrtir Brasó. El reconegut pintor ha creat un quadre per a Reagrupament, titulat Volant cap a la independència, i l’ha cedit per a que sigui sortejat en el transcurs del sopar que es durà a terme el dia 4 de juny al Centre Atlètic Laietània, el qual comptarà amb la presència de Joan Carretero i Sandra Lomas. Els diners recaptats amb el sorteig es destinaran a la Plataforma Mataró decideix, organitzadora del referèndum sobre la independència que es celebrarà a Mataró el dia 20 de juny.



Pere Màrtir Brasó compta amb una llarga trajectòria dins el món de l’art, i la seva obra forma part de diverses col•leccions d’art públiques i privades. La seva darrera etapa reflecteix l’àmbit urbà de Mataró on comença la seva darrera sèrie: barreja i síntesi dels seus darrers anys, retorna amb una forta implicació social; amb el seu traç esquemàtic –un record del còmic- que li és tan propi fa una crònica molt personal, unes vegades irònica, altres dramàtica, dels nostres dies.

El sopar del dia 4 de juny és obert a tothom que vulgui assistir-hi i es realitzarà després de la presentació del llibre Joan Carretero, un metge que fa política de Francesc Orteu a la llibreria Robafaves, en la qual qui ho desitgi també podrà adquirir números pel sorteig del quadre de Pere Màrtir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada