dijous, 3 de juny de 2010

ACTES DE REAGRUPAMENT A MATARÓ I AL MARESME 4 A 6 DE JUNY

Benvolgut amic, benvolguda amiga

Et volem fer un recordatori de tots el actes que Reagrupament farà al Maresme aquest cap de setmana, els podeu consultar a la nostra web: Reagrupament Maresme

PER ALTRA PART RECORDAR-VOS A AQUELLS QUE VOLGUEU ASSITIR AL SOPAR DEL CENTRE ATLÈTIC LAIETANIA QUE SÓN ELS DARRERS DIES PER A FER L’INGRÉS

El preu del tiquet és de 25 euros i cal fer un ingrés al compte 2042 0007 98 3300003389 de la Caixa Laietana, indicant nom i cognoms.

ELS ACTES QUE ES CELEBREN A MATARÓ SON:

El primer tindrà lloc a les 19,00 hores a la Llibreria Robafaves, al carrer Nou número 9 de Mataró. Consistirà en la presentació del llibre “Carretero. Un metge que fa política”, a càrrec de l’autor Francesc Orteu i de Joan Carretero.

A les 21,00 hores, a la sala d’actes del Centre Atlètic Laietania, al veïnat de Valldeix es farà un acte polític de Reagrupament en el qual intervindran Joan Carretero i Sandra Lomas.

Mapa per arribar al CA Laietana

Sobre les 22,15 hores, al restaurant del Centre Atlètic Laietana, celebrarem un sopar obert a tots aquells associats, simpatitzants i amics que vulguin assistir-hi.


Comptem amb tu perquè facis la màxima difusió d’aquests actes i animis als teus familiars i amics a assistir-hi. Per altra banda et demanem que repercuteixis aquesta informació, així com aquella que apareix als mitjans de difusió electrònica: facebook, web.
Comptem amb la teva col•laboració!
Associació Reagrupament Independentista / Agrupació local de Mataró

Més informació a la web nacional i també al facebook de Reagrupament Mataró i Reagrupament Maresme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada