dilluns, 23 de juliol de 2012

França Guanya el triangular de futbol sala organitzat per Reagrupament i la JERC

El torneig tenia el suport de la Plataforma Pro Selecions Catalanes i de la Federació Catalana de Futbol Sala.

La selecció de França va aconseguir guanyar el torneig triangular de futbol sala internacional que es va celebrar el passat cap de setmana, dia 21 de juliol, al Pavelló Eusebi Millan de Mataró

Catalunya va quedar tercera després de perdre per 0 a 2 contra el Congo i empatar a 2 contra el combinat francès. Tot i aquesta posició final, Juan Antonio Fernández, entrenador de Catalunya, va fer una bona valoració del resultat final. Els catalans ja fa dies que havien finalitzat la temporada i tant el Congo com França venien amb ritme de competició ja que estan fent una gira europea.

La jornada es va obrir amb l’enfrontament entre Catalunya i el Congo que va finalitzar amb el resultat de 0 a 2. El combinat català va dominar més però la falta d’encert a porteria va acabar passant factura contra un Congo que, amb molta tècnica i detalls individuals, va transformar les dues grans ocasions que va tenir. El següent partit els congolesos es van enfrontar amb França. El Congo tenia la oportunitat de sentenciar el torneig però els francesos van agafar el domini del partit i van acabar golejant per 1 a 4. Finalment l’últim partit va ser el França - Catalunya. Catalans i francesos van realitzar el partit més vibrant de la jornada.  El partit va finalitzar amb un empat a dos en el marcador. Catalunya hauria pogut guanyar el partit amb autoritat però la defensa francesa va estar molt encertada i va saber neutralitzar els atacs constants dels catalans. A la contra, els catalans no van saber defensar els pocs atacs francesos i van encaixar dos gols que els van condemnar a l’empat. Per Catalunya va marcar Isaac Moreno i Eduard Madueño.

Així doncs el torneig va finalitzar amb França com a primer classificat i guanyador del trofeu, la República Democràtica del Congo com a segona classificada i finalment Catalunya com a tercera.

El trofeu de campió va ser entregat per Jordi Eduardo, president de la FCFS, el de segon classificat va ser entregat per Maria Fàbregas, portaveu de JERC Mataró i el trofeu al tercer classificat el va entregar  Miquel Sola, coordinador de Reagrupament Mataró. Finalment Ferran Belmonte va entregar el trofeu al màxim golejador.

Els organitzadors de l’acte, Reagrupament i JERC, van fer una valoració molt positiva del torneig ja que tot va funcionar sobre rodes i la convocatòria de públic va ser més que satisfactòria. Més de 300 persones van arribar a omplir tota la graderia de l’Eusebi Millan en determinats moments. Finalment les dues formacions polítiques van mostrar la voluntat de seguir treballant conjuntament. Altrament, volen començar a treballar per tornar a portar a Mataró un partit internacional de qualsevol selecció catalana per les properes Santes on esperen que l’ajuntament els doni més suport i inclogui l’acte dins les Santes Esportives, fet denegat enguany.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada