dilluns, 4 de juny del 2012

Les seccions locals de Reagrupament, Esquerra, i JERC renunciem a participar a la mostra d’entitats del proper dia 30 de juny.


Les respectives seccions locals ens varem adscriure a la mostra en haver-hi estat convidats per l’Ajuntament de Mataró, com d'altres formacions polítiques. Posteriorment ens ha estat demanat, per part del mateix Ajuntament i el comitè d’organització, que ens en retirem, pel fet de ser partits polítics.

ERC, RCAT i JERC lamentem el fet que, en l'actual ambient de desafecció política, es consideri genèricament les formacions polítiques com a entitats alienes a la visió solidaria de la societat. Altrament, acceptem les demandes del comitè organitzador al mateix moment que ens comprometem a seguir treballant per acostar la política als ciutadans de Mataró i recuperar la confiança perduda envers les formacions polítiques.

Tanmateix, en senyal de respecte al comitè organitzador i al sentiment de diverses entitats, i amb la voluntat sincera de facilitar una sortida cordial a la situació, hem decidit conjuntament no participar a la mostra. Altrament, tot i no tenir un paper actiu en la mateixa volem expressar tot el nostre suport al “Juny Solidari” i per tant  esperem sincerament que la mostra sigui un èxit de participació.

Entenem i esperem que les altres formacions polítiques inscrites prendran la mateixa decisió, car arribats a aquest punt seria molt inconvenient que unes formacions polítiques hi fossin presents i d'altres no. En aquest sentit, demanem al comitè organitzador que posi una atenció especial a aquesta situació.
 
Finalment, per altra banda, des de les seccions d’ERC, RCAT i JERC, volem anunciar que ens posem a treballar per proposar a entitats, plataformes i partits polítics declarats independentistes,  celebrar la primera mostra de formacions polítiques Independentistes de Mataró en un futur molt proper, per tal de poder comunicar les nostres propostes als mataronins i mataronines en un ambient més idoni i més adequat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada