dimecres, 11 de gener de 2012

Reagrupament dona suport a la CUP per tal que Mataró sigui municipi per la independència

Reagrupament Mataró s’ha adherit a la proposta que presentarà la CUP en el proper ple, que té com a objectiu que Mataró entri a formar part de l’associació Municipis per la Independència.


També aprofitem per fer-vos arribar la informació sobre la Caravana per l’estat propi que organitza l’Assemblea Nacional Catalana al Maresme el proper 15 de gener.Moció Mataró municipi per la independència


Data: Dijous 12 de gener de 2011


El ple començarà a les 19:00h. L’ordre del dia fa que la proposta de la CUP sigui la primera en ser exposada. Qui vulgui assistir-hi presencialment ha de ser a les 19:00h a la sala de plens de l’Ajuntament. Hi sereu molt benvinguts.


Reagrupament Mataró ens hi hem adherit, conjuntament amb ERC, Solidaritat, JERC, Maulets, Mataró per la Independència, la CAL i ANC Mataró.


Caravana per l'estat propi


L’ Assemblea Nacional catalana al Maresme ha organitzat pel proper 15 de gener la Caravana per l’Estat Propi, que recorrerà tota la comarca. L’esdeveniment finalitzarà a Canet de Mar, on se celebrarà un acte en què es donarà a conèixer l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la seva lluita per aconseguir una majoria social favorable a la independència. A Mataró se surt a les 10 del matí des del C/Ernest Lluc, carrer que hi ha entre la rotonda l'Arquera i el mar, al costat del Tecnocampus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada