dimecres, 20 de juliol del 2011

Reagrupament lamenta les relacions CIU, PP i PxC

Reagrupament Mataró lamenta que CiU hagi de recolzar-se amb el PP per governar Mataró, com lamenta que també ho estigui fent a nivell nacional. Més encara si aquest fet implica que els populars hagin pogut col·locar càrrecs públics a l’administració a canvi dels seus vots favorables a l’equip de govern.

Molt especialment resulten preocupants els senyals de col·laboració amb Plataforma per Catalunya. Tot i que Reagrupament dóna suport a una política d’immigració més racional i realista, entenem que PxC té una agenda oculta que va molt més enllà d’aquest tema i és molt perillosa.

Constatem que el govern de la ciutat tindrà una tasca molt complicada en el llarg dels propers quatre anys degut a uns resultats electorals, legítims, però que poden bloquejar el govern de la ciutat durant aquest mandat. Això ja s’ha constatat en el desenvolupament del primer ple, després de la constitució de l’Ajuntament, destinat a aprovar el cartipàs, sous i càrrecs de confiança del govern.

Reagrupament Mataró es compromet a fer el seguiment de la política municipal, començant per l’anàlisi i comprovació del compliment d’aquest estalvi de 300.000 euros anunciat per l’alcalde Joan Mora. Entenem que la bona gestió, la absoluta transparència i estalvi del diner públic són fonamentals per demostrar que el nou govern realitza un primer pas endavant en la regeneració democràtica i un bon treball de govern al servei dels mataronins, dos dels eixos principals de l’associació Reagrupament Independentista.

Reagrupament Mataró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada